Övernattningslägenhet

I kalendern nedan ser du hur övernattningslägenheten är bokad.

I lokalen finns plats för 35 personer sittande vid bord, kaffekokare, spis, mikrovågsugn, litet kylskåp, porslin till sex personer, en dubbelsäng med resårbotten, två ihopfällbara sängar, dusch, toalett och städmaterial.

När du gjort en bokning får du en bekräftelse på detta. Du är då själv ansvarig för att gå in och titta i kalendern nedan så att allt ser rätt ut. Dubbelbokningar vill vi inte ha.

OBS! På förekommen anledning vill vi be dig läsa igenom, följa och respektera de riktlinjer vi har dragit upp för uthyrning av vår gemensamhetslokal. Allt för ofta får vi klagomål på undermålig, eller ingen städning alls. Det är inte OK att inte städa och återställa lokalen efter sig. Och självklart skall du vara aktsam och inte heller ta med dig inventarier och annat som tillhör lokalen därifrån. Att få hyra gemensamhetslokalen för fest eller övernattande gäster är en förmån som vi alla skall ta väl vara på. Det finns en pärm i lokalen där riktlinjer och annat finns specificerat. Om du har frågor eller synpunkter, lämna dem till din styrelse så vidarebefordras detta till GA-styrelsen.

Dörren till lokalen är försedd med kodlås och separat information om detta har skickats ut till respektive bostadsrättsinnehavare.

  • Se kalender och formulär för att boka övernattningslägenheten här.
    Av tekniska anledningar ligger inte längre kalender och formulär synliga på den här sidan. Länken går till Glasbrukskajen 2 eftersom de är de som har hand om detta. Det har varit så hela tiden, men visningen av kalender och formulär kan inte längre ligga synliga på den här sidan.